2’inci Etap Toplu Konut Belediye Projesi Son Sözleşme İmzalama Süresi 30.11.2017’dir.

İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi mevkisine yaptırılan, 94 konutluk 2’inci Etap Toplu Konutlardan kura sonucunda hak sahibi olan vatandaşlarımız için Gayrimenkul Satış Sözleşme süreleri 25.10.2017 ile 10.11.2017 tarihleri arasında yapılmasına rağmen, sözleşmeye gelemeyenler için Belediyemizin TOKİ Başkanlığına yapmış olduğu süre uzatma yönündeki talebi üzerine son başvurusu süresi 30.11.2017 olmuştur.

Hak sahibi vatandaşlarımızın T.C. Ziraat Bankası Bayat Şubesine ya doğrudan kendilerinin gelmesi ya da vekalet vermek suretiyle sözleşme imzalamaları gerekmektedir. TOKİ Başkanlığınca bir daha süre uzatımı yapılmayacağı tarafımıza bildirilmiş olup vatandaşlarımıza duyurulur.