Belediyemiz Şirketine Üç Yeni Hizmet Aracı Alımı

Belediyemize ait Bayat Taşımacılık ve Turizm, Temizlik, İnşaat, Taahhüt, Hamam, Fırın İşletmesi, Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından araçların bakımsız ve çok masrafları olması sebebi ile değiştirilen 3 yeni hizmet aracı Belediyemiz önünde okunan dua ve kurban kesimi ile teslim töreni gerçekleştirildi.

Bayat Taşımacılık ve Turizm, Temizlik, İnşaat, Taahhüt, Hamam, Fırın İşletmesi, Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından hizmet araçlarının bakımsız olmaları, masraflarının çok olması ve yakıt tasarrufu sağlanması amacıyla, 1 adet 2008 Otokar otobüs ile 2 adet 2009 Otokar otobüsün yerine 3 adet 2014 model Volkswagen minibüs hizmet aracı Belediyemiz önünde düzenlenen törenle teslim edildi. Teslim töreninin ardından Belediyemiz tarafından kurban kesilerek, dua okundu. Halkımıza ve Belediyemize hayırlı uğurlu olsun.