GREYDER OPERATÖRÜ İŞÇİ ALIM İLANINA YÖNELİK BELGE TESLİMİ.

Belediyemiz bünyesinde istihdam edilmek üzere Greyder Operatörü (Kod: 8342.11) unvanlı toplam 1 (bir) adet daimi işçi alımı ilanı İŞKUR aracılığı ile 25.12.2020-29.12.2020 tarihleri arasında yapılmıştır.

Yapılan ilan neticesinde, başvuru sayısının açık iş sayısının 4 (dört) katından az olması münasebetiyle noter kura çekilişinin yapılmayacağının bilinmesiyle birlikte, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uygun başvuruda bulunan adayın aranan nitelikleri taşıdığına dair belgeleri, 04.01.2021 tarih ve mesai saati (16.00) bitimine kadar Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğü birimine teslim etmesi gerekmektedir. Süresi içerisinde teslim edilmeyen başvuru kabul edilmeyecektir.

Adaya bu konuda ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.