İki Adet İçme ve Kullanma Su Kuyumuz Şebeke Hattına Dahil Ediliyor.

Belediyemize ait Pirenli (eski harman yeri) mevkisin de bulunan, birisi 28 litre/sn. birisi ise 12 litre/sn. olmak üzere toplamda 40 litre/sn kapasiteye mevcut ve tahlilleri tamamlanmış 2 adet içme suyu kuyularımızın, tamamen Belediyemiz öz kaynaklarına dayalı olarak 4050 metrelik içme suyu borusu ile kendi personel, araç ve gereçlerimiz kullanılarak, Çalca tepesindeki şebeke hattımıza ilave edilmesi çalışmamız başlatılmış olup hız kesmeden devam etmektedir.

Bu doğrultuda Belediye Başkanımız Sayın Halilibrahim BODUR tarafından çalışmaların, Allah’ın izniyle 30 gün içerisinde bitirilerek, ilçe halkımızın hizmetine sunulacağı ve ilçemizde yaz aylarında yaşanan su sorununun tamamen ortadan kaldırılacağı ifade edilmiştir. İlçemize şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz.