İlçemizin Geleceği İçin Nüfusumuzu Bayat’a Taşıyalım

İlçemiz idarecileri ve ilçe halkımızın katılımları ile 31.12.2014 günü ilçemizin nüfus oranının artırılmasına yönelik bir çalıştay düzenlendi. Çalıştaya katılım yoğundu. Çalıştayda ilçemizin ilçelik vasfının korunabilmesi, daha iyi hizmet alabilmesi, gelişebilmesi, kamusal gelir kaynağını arttırabilmesi kısacası Bayat’ımıza sahip çıkılması için ilçemiz dışında yaşayan ve emekli olan Bayat’lı hemşerilerimizden imkânı bulunanların nüfus kayıtlarını ilçemize yaptırmaları hakkında ilçe Kaymakamımız İbrahim Halil TOPRAK, Belediye Başkanımız Kadir ÜÇER, İlçemiz Siyasi Parti Temsilcileri ile İlçemiz Merkez ve Köy Muhtarları ile ilçe halkımız tarafından görüş ve öneriler belirtilerek çözüm arayışına gidildi.

Ayrıca, Belediye Başkanımız Kadir ÜÇER toplantıda ilçemiz merkezine ya da ilçemiz köylerine 15 (onbeş) kişilik Nüfus taşıyan vatandaşlarımıza 1 (bir) adet çeyrek altın hediye edeceğini söyledi.