İlk Çeyrek Altın Sahibini Buldu

Belediye Başkanımız Kadir Üçer, ilçemiz merkezine ya da ilçemiz köylerine 15 (onbeş) kişilik nüfus taşıyan vatandaşlarımıza birer adet çeyrek altın hediye edeceğini belirtmişti.

Bu kapsamda; Hakan Karakuş isimli vatandaşımız ilçemiz dışında ikamet eden tanıdıklarından 15 (onbeş) kişiyi ilçemiz nüfusuna kayıt ettirerek nüfus artışına katkıda bulunmuştur. Katkıda bulunan bu vatandaşımızı Belediye Başkanımız Kadir ÜÇER Makamında kabul ederek nüfus artışına katkıda bulunanlara verdiği sözün gereğini yerine getirerek 1 (bir) adet çeyrek altını Hakan KARAKUŞ isimli vatandaşımıza takdim etti.

Belediye Başkanımız Kadir Üçer İlçemizin refah ve geleceği için vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmalarını belirtti.