Üreticiden Tüketiciye Yöresel Ürünler Pazarı Çalışması.

İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer TEKEŞ ve Belediye Başkanımız Sayın Halilibrahim BODUR ilçemizde vatandaşlarımız tarafından üretilen yöresel ürünlerin tanıtılması ve bu ürünlerden gelir elde edebilmeleri amacıyla Kilim Atölyesi önünde bulunan alana Yöresel Ürünler Pazarı kurulması için çalışmalara başladı.
Bu örnek projenin amaçlarından biri de çalışkan ve girişimci yöre kadınının sosyal hayattaki gücünü gösterebilmek, aile ekonomisine katkısının artırılması.
Yöresel Ürünler Pazarı için planlanan alanda incelemelerde bulunan Kaymakamımız Ömer TEKEŞ ve Belediye Başkanımız Halilibrahim BODUR yapılacak olan yöresel ürünler pazarının başlangıç olduğunu ilçemizin Ankara karayolundan faydalanmak adına daha güzel projeler yapılacağını bildirdiler.