Yeni İçme ve Kullanma Suyumuz, İlçemize Hayırlı Olsun.

Yeni içme ve kullanma suyumuzun mevcut hatta bağlanması dolayısıyla bugün kurbanımızı kestik, ilçe müftümüz Sayın Apdullah ASLAN dualarını yaptılar. Belediye Başkanımız Sayın Halilibrahim BODUR konuyla ilgili yaptığı açıklamada:

“Şükürler olsun, bugün itibariyle yeni içme ve kullanma suyumuzu mevcut hatta bağladık. İlçemizin yıllardır süre gelen su sorununu çözmeyi bizlere nasip eden Rabbimize sonsuz hamdü senalar olsun, bu süreçte bizleri anlayışla karşılayan kıymetli Bayat Halkımıza, bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Milletvekillerimiz Prof. Dr. Veysel EROĞLU’na, Av. Ali ÖZKAYA’ya, Av. İbrahim YURDUNUSEVEN’e, Belediye Meclis Üyelerimize, emeği geçen herkese, Belediye Personellerimize ilçem adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, İlçemize hayırlı olmasını canab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.